MAATADVIES


Omdat elk kindje anders is en elk merk anders valt is het vaak erg lastig om in te schatten welke maat je moet hebben. Op deze pagina vind je alle maten die je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Als je het advies volgt, maak je vrijwel altijd de juiste keuze. Twijfel je toch? Mail ons dan gerust even (info@tuutsjes.nl), we weten inmiddels op basis van ervaring vaak wel welke maat je nodig hebt.

We hebben verschillende modellen broekjes in de collectie. Hieronder zie je de verschillen tussen de drie uitvoeringen en de maten die erbij horen:

a. binnenbeenlengte

b. bovenbeen (ongeveer 5 cm onder kruis gemeten)

c. taille

d. lengte

 

SLIM FIT LEGGING

De slim fit legging is een aansluitend model en voor de 'gemiddelde' kindjes meestal de juiste keuze. Als je uitgaat van de lengte van je kindje, zit het broekje waarschijnlijk perfect: lengte = maat, dus is je kindje 74 cm dan zit maat 74 nu mooi en heb je ook nog wat ruimte om te groeien. Maar als je kindje niet heel smal is kun je bij een legging vaak al voor een maatje groter gaan, omdat je de extra lengte wel kan verbloemen.

SUPER SKINNY LEGGING

De super skinny legging is speciaal voor de smallere kindjes, waarbij de normale leggings altijd om de beentjes 'slobberen'. Als je uitgaat van de lengte van je kindje, zit het broekje waarschijnlijk perfect: lengte = maat, dus is je kindje 74 cm dan zit maat 74 nu mooi en heb je ook nog wat ruimte om te groeien. Mocht je op basis van ondertsaande maten toch nog aanpassingen willen doen, stuur ons dan een mailtje (info@tuutsjes.nl) of zet het in de opmerkingen tijdjes het bestellen.

 

ROKJE

Alle rokjes op de site hebben een lengte zoals in onderstaande maattabel. De maten zijn een indicatie en kunnen een paar mm afwijken, omdat het om handgemaakte producten gaat.

 

 

 

© 2015 - 2021 tuutsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel