MAATADVIES


Vind je het lastig in te schatten welke maat je moet kiezen? Logisch, elk merk valt anders en elk kindje is anders.

Op deze pagina probeer ik je te helpen om de juiste keuze te maken. Als je het advies volgt, maak je vrijwel altijd de juiste keuze, maar als je toch nog vragen hebt dan kun je me altijd mailen op info@tuutsjes.nl. Ik weet inmiddels op basis van ervaring vaak wel welke maat je nodig hebt.

Tuutsjes heeft 2 modellen leggings in de collectie: Slimfit en Superskinny.

  •    Slimfit is eigenlijk altijd de juiste keuze als je kindje gemiddeld is qua lengte/gewicht.
  •    Superskinny is speciaal voor de hele smalle kindjes (van maat 68-104)

In de afbeeldingen hieronder zie je per model exact uitgewerkt wat de maten zijn.

      a. = taille     

      b. = bovenbeen (± 5 cm onder kruis gemeten)     

      c. = binnenbeenlengte

Om te bepalen welke maat je moet hebben kun je ze vergelijken met een legging die goed zit. Je hoeft dus niet op je kindje zelf te meten, maar gewoon op de legging

 

 

SLIM FIT LEGGING

De slim fit legging is een aansluitend model en voor de 'gemiddelde' kindjes meestal de juiste keuze. Als je uitgaat van de lengte van je kindje, zit het broekje waarschijnlijk perfect: lengte = maat, dus is je kindje 74 cm dan zit maat 74 nu mooi en heb je ook nog wat ruimte om te groeien. Maar als je kindje niet heel smal is kun je bij een legging vaak al voor een maatje groter gaan, omdat je de extra lengte wel kan verbloemen.

 

SUPER SKINNY LEGGING

De super skinny legging is speciaal voor de smallere kindjes, waarbij de normale leggings altijd 'slobberen'. Ze zijn extra smal om de bovenbenen en billen. Als je uitgaat van de lengte van je kindje, zit het broekje waarschijnlijk perfect: lengte = maat, dus is je kindje 74 cm dan zit maat 74 nu mooi en heb je ook nog wat ruimte om te groeien. Mocht je op basis van onderstaande maten toch nog aanpassingen willen doen, stuur ons dan een mailtje (info@tuutsjes.nl) of zet het in de opmerkingen tijdens het bestellen.

 

© 2015 - 2022 tuutsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel