Navigatie

aftel-/beloningsmagneetjes

Vorige Artikel 3 van 3
€ 5,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Vraagt jouw kindje ook altijd: 'hoeveel nachtjes slapen nog tot...?'

Uit eigen ervaring weten we dat kinderen behoefte hebben aan structuur en duidelijkheid. Papa is 14 nachtjes weg, maar hoe lang is dat nou eigenlijk precies? En een verjaardag of sinterklaas, hoeveel dagen nog?

Het kan ontzettend fijn zijn om dit inzichtelijk te maken voor ze en met deze magneetjes kan dit heel eenvoudig. Bijna iedereen heeft wel een koelkast/oven/magneetbord in huis waar ze gemakkelijk opgehangen kunnen worden en het ziet er nog leuk uit ook. Zo maak je het aftellen duidelijk en leuk! Elke dag haal je samen een magneetje weg en uiteindelijk is het dan zo ver!

Je kunt de magneetjes ook gebruiken als beloningssysteem, bijvoorbeeld bij zindelijkheids-training, klusjes doen in huis of voor elk nachtje doorslapen. Dan plak je er dus elke keer een magneetje bij.

Je kunt uiteraard zelf bepalen hoe lang je aftelt/beloont.


De magneetjes zijn 3 x 3 cm met afgeronde hoeken en 0,85 mm dik. Elk setje bestaat uit 14 magneetjes met een cijfer en het getal ook nog eens als woord uitgeschreven. Op veel magneetjes vind je ook figuurtjes terug die in aantal gelijk zijn aan het cijfer dat op de magneetjes staat.

De magneetjes zijn mooi ingepakt, waardoor ze ook heel geschikt zijn als kadootje.

© 2015 - 2019 tuutsjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel